Nouă jefuitori de vile în construcţie, „săltaţi“ de poliţiştii din Ilfov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reţeau de hoţi a dat mai multe lovituri în localităţile ilfovene Voluntari, Ştefăneştii de Jos şi Dascălu.

Poliţiştii ilfoveni au reţinut, ieri dimineaţă, nouă persoane care sunt suspectate că jefuiau vile aflate în construcţie. Potrivit poliţiştilor, ei ar fi comis, în perioada iulie - august, a zece furturi din locuinţe în contrucţie şi imobile locuite permanent, pe raza judeţului Ilfov, în localităţile Voluntari, Ştefăneştii de Jos şi Dascălu. Prejudiciul creat de ei s-a ridicat la aproximativ 60.000 de lei.
„Ei pătrundeau în locuinţe atunci când proprietarii nu erau acasă, în general prin forţarea ferestrelor tip termopan. În ceea ce priveşte locuinţele aflate în construcţie, persoanele în cauză profitau de neglijenţa proprietarilor care, la finalul zilei de lucru sau în week-end îşi lăsau uneltele şi materialele folosite pentru construcţii la voia întâmplării, neasigurate“, susţin repreyentanţii IPJ Ilfov.

Armă descoperită în casa unui suspect
Persoanele reţinute au vârste cuprinse între 20 şi 32 de ani. De asemenea, la domiciliul unuia dintre suspecţi a fost descoperită o armă supusă autorizării, deţinută ilegal.
Atât bunurile, cât şi arma, au fost ridicate în vederea cercetărilor, potrivit Mediafax. Cele nouă persoane au fost conduse la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov pentru audieri, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite