Bucureşti: Nou sediu pentru accidente uşoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul sediu al Biroului de accidente uşoare din sectorul 2, situat pe Şoseaua Pantelimon nr. 450, şi-a început activitatea azi-dimineaţă.

Astfel, accidentele de circulaţie în urma cărora rezultă numai pagube materiale, produse în sectorul 2 al Capitalei se vor constata şi soluţiona, de astăzi, la noul sediu situat în apropierea hipermarketului Cora Pantelimon. Noul spaţiu este pus la dispoziţie de societatea Automarcus Grup. Faţă de vechiul sediu din Strada Maşina de Pâine, aici zona de întocmire a documentelor e mai spaţioasă, este dotată cu grup sanitar şi un spaţiu mai mare de parcare.

Până la ora 10.30, cei trei agenţi de serviciu completaseră deja patru procese verbale. „Pentru cel mai grav caz din cele patru am fost nevoiţi să reţinem un permis de conducere pentru neacordare de prioritate”, a declarat Daniel Piştea,  purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră (BPR). De asemenea, în incinta noului sediu, pe lângă birourile destinate poliţiei, există şi un birou de constatări al principalelor societăţi de asigurare.

În general, oamenii nu au avut probleme cu localizarea noului sediu. „Am aflat de pe net. Am fost în concediu două săptămâni şi nu am văzut nici televizor, nici ziare. Aseară am intrat pe internet ca să văd programul. Aşa am aflat de noul sediu”, a spus Bogdan Niţă, care completa procesul verbal, aşezat la unul dintre pupitrele din noul sediu. 

„Parteneriatul nu presupune niciun cost din partea noastră. Nu vom plăti nici chirie, nici utilităţile”, a adăugat Piştea.
Pentru câteva zile, la vechiul sediu de pe Strada Maşina de pâine va fi prezent un agent de poliţie pentru a-i îndruma pe şoferii care nu au aflat de schimbare. De asemenea, a fost montat un panou cu adresa noului amplasament.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite