Notificări pentru sezonul de solduri în sectorul 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 3 invită agenţii economici care vor practica reduceri de preţuri să notifice  perioada în care vor efectua vânzările de solduri, cu cel puţin 15 zile înainte de începerea operaţiunilor.

Reducerile de preţ sub forma vânzărilor de soldare  pentru produsele sezonului de primăvară-vară  se derulează în perioada 1 august  - 31 octombrie, pe o durată de maxim 45 de zile, în conformitate cu prevederile legale.

Vânzarea de solduri trebuie să se facă din produsele care erau vândute în mod obişnuit, iar stocul propus pentru soldare să fie constituit cu cel puţin 15 zile înainte de data de debut a vânzărilor şi achitat cu cel puţin 30 de zile înainte de această dată.

Agenţii economici care-şi desfăşoară activitatea în sectorul 3 pot depune notificările la Registratura  Direcției Generale de Poliție Locală Sector 3 (str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5, clădirea C13, etajul 3, camera 301) – program de lucru cu publicul: luni, marţi, miercuri şi  joi între orele 8.30 şi 16.30 și  vineri în intervalul 8.30–14.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite