Nostalgie, erotism şi comedie în cluburi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

o cafenea erotică.Când? În serile de marţi, miercuri şi vineri, de la 19.30, fără întârzieri considerabile. Cum? Un microfon, mese şi umbrele de soare, fără fasoane şi pretenţii. Oamenii

o cafenea erotică.
Când? În serile de marţi, miercuri şi vineri, de la 19.30, fără întârzieri considerabile. Cum? Un microfon, mese şi umbrele de soare, fără fasoane şi pretenţii. Oamenii adunaţi în acest spaţiu, în dorinţa de a se relaxa, vor fi prinşi în discuţie şi, probabil, vor dori să se implice. Oricum, nimic nu este obligatoriu în afară de buna dispoziţie. Organizatorii s-au gândit la "cafeneaua erotică" pentru că erotismul autentic nu se confundă întotdeauna cu sexul. Pentru că sexualitatea umană poate să fie plină, frumoasă, bogată în semnificaţii. Invitaţii speciali ai acestor seri vor fi Mihai Plămădeală, Florin Silviu Ursulescu, Doru Mareş, Nicolae ţone, Bogdan Ghiu, Răzvan ţupa, Mihail Gălăţanu, Florin Iaru, ştefan Agopian, Ionuţ Chiva. Va fi un club de discuţii libere despre sex, erotism în cultură şi artă versus mentalităţi culturale. Marţi, 4 iulie, tema întâlnirii va fi "Sex în vremuri de restrişte", participă Vasile Ernu vs Doru Mareş, miercuri, 5 iulie, se va discuta despre "Erotismul în artele vizuale", participă Gorzo vs Dan Popescu, iar vineri, 7 iulie, tema va fi "Revoluţiile sexuale în arte", cu participarea lui Mihai Plămădeală vs Liviu Hoisan. În toate serile vor fi proiecţii cu montaje procesate de artă video. În toate serile vor fi invitaţi artişti care vor să se confeseze în legătură cu experienţele lor erotice, în amestec cu manifestele şi programele artei lor. În săptămâna care a început şi Cafe DeKO, Cafe Teatru în teatru prezintă "Stand-up comedy" un show live cu trupa Deko. Pentru publicul obişnuit al Cafe Teatru în Teatru de la Cafe DeKO, un spectacol de stand up comedy într-o zi de joi pare foarte ciudat. Dar aşa este! Se va întâmpla, pentru că este vară şi lucrurile se schimbă un pic.
Celia Bar, noul local inaugurat recent, pregăteşte surprize, seară de seară, celor care vor dori să vadă meciurile din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Gemania pe cele trei plasme imense plasate în bar. Miercuri seara, în Club A, după obişnuitul Cafe Bar studenţesc, între orele 11.00-21.00, urmează seara RocKultura. Un program cu vorbe şi multă muzică bună oferit de gazda serii, Lenţi Chiriac - Party rock la Mureş- doar cu câteva zile înainte de festival (6-9 iulie), în Club A se va crea atmosfera care va anima localitatea Periam. Cei care se vor lăsa convinşi să îşi facă bagajele vor primi invitaţii la concertul The Exploited şi la toate serile de Rock la Mureş. În seara zilei de 4 iulie, la Green Hours, de la ora 19.30 va avea concert Ada Milea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite