Norul de cenuşă ne-a stins lumina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedetele româneşti nu au rămas indiferente la criza prin care trece în aceste zile toată Europa, şi au postat pe blogurile personale diferite mesaje. Dacă Şerban Huidu spune că toată lumea se roagă în aceste momente ca norul de cenuşă vulcanică să fie doar o sperietură, Dan Negru precizează că este blocat la Chişinău.

„Cine ar fi crezut , în istoria contemporană, că Europa, leagănul civilizaţiei mondiale şi mama tuturor tehnologiilor, ar putea să fie răpusă în două zile de un pardalnic de nor volcanic? Mi-e greu să văd aeroporturi ca Heathrow sau Frankfurt pustii. Toţi ne rugăm să fie doar o sperietură pe cinste după care lucrurile să revină la normal. 2012 e o dată prea îndepărtată?"se întreabă Huidu.

Şi realizatorul tv Dan Negru a comentat situaţia creată din cauza norului vulcanic, mai ales că vedeta de la Antena 1 a rămas blocată la Chişinău. „Sunt blocat pe aeroport în Chişinău. N-am văzut niciodată atâţia oameni dormind, ai senzatia că eşti într-un mare dormitor. În sala de aşteptare a aeroportului, pe televizoare, se difuzeaza un reportaj despre vulcani în care se spune că, dacă ar erupe 4 vulcani consecutive, riscul ca omenirea să dispară e mare. O ştiam pe aia despre cometă, cu 2012, cu teroriştii dar asta cu vulcanii n-o ştiam" a precizat Dan Negru.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite