Bucureşti: Nopti de exceptie, în Hard Rock Cafe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul club din Herastrau gazduieste, saptamânal, concerte-tribut pentru mari artisti. Diseara e rândul lui Lenny Kravitz sa primeasca un tribut din partea unei trupe autohtone. Spitalul de Urgenta va urca pe scena din Hard Rock Cafe pentru un concert dedicat celebrului rocker.

Brandul Hard Rock Cafe a fost adus în România în anul 2008 si a devenit rapid un punct de reper pe harta cafenelelor si restaurantelor din Capitala. Persoanele care petrec o seara la Hard Rock Cafe devin clienti fideli, dupa ce gusta doar o data din aceasta experienta.

Cafeneaua, o lume doar pentru muzica

„Este singurul loc din Bucuresti care are personalitate. Aici gasesc cea mai buna mâncare si cel mai delicios cocktail“, a spus Alexandra Popa, o tânara în vârsta de 22 de ani. Cafeneaua are clienti din toata lumea, iar cei care viziteaza Capitala nu ezita sa savureze o cina în stil american. „Am venit din Suceava sa vizitez orasul si nu puteam sa ratez acest loc. Am intrat la o cafea si ma simt foarte bine“, a declarat Nicu Sandulescu, care a venit însotit de fiica lui.

De asemenea, servirea tipica americanilor a prins foarte bine la publicul român. „Totul este mai relaxat. Toata lumea zâmbeste, dar în acelasi timp te servesc ca la carte. Serviciile sunt impecabile“, a afirmat Adriana Satceanu, în vârsta de 23 de ani.

Hard Rock Cafe sunt organizate, saptamânal, concerte speciale. Spre exemplu, saptamâna trecuta, a avut loc un concert-tribut celebrei trupe Abba, iar în urma cu doua zile pe scena cafenelei din Herastrau a urcat cunoscutul cântaret de blues, Coco Montoya. Acesta a sustinut un concert în fata a peste 400 de persoane.

Lenny Kravitz, concert-tribut

Fanii rockerului Lenny Kravitz si amatorii de muzica buna sunt asteptati în aceasta seara, pe terasa clubului din Parcul Herastrau, de la ora 22.00. Ei se vor putea bucura de acordurile de chitara, dar si de piesele care l-au consacrat pe Lenny Kravitz.

„American Woman“, „I belong to you“, „Are you gonna go my way“ sau „Again“ sunt doar câteva dintre hiturile ascultate la nesfârsit de fanii rockerului. Concertul va fi sustinut de trupa Spitalul de Urgenta, iar evenimentul marcheaza împlinirea a 20 de ani de la lansarea primului album semnat Lenny Kravitz, „Let love rule“, în anul 1989.

Manânci, bei si poti cumpara suveniruri

Cafeneaua de pe malul laculul Herastrau este cea mai mare din lantul european al brandului. Fara sa se calce pe picioare, înauntru pot intra lejet 300 de oameni, iar pe terasa înca 180. La concerte, însa, spatiul se umple pâna la refuz. În plus, pe lânga programul obisnuit de cafenea, aici poti lua si masa.

Preparatele sunt delicioase, desi preturile sunt un pic cam piperate, dar pe masura prestigiului Hard Rock Cafe din punct de vedere al calitatii. În plus, cafeneaua detine si un minimagazin, de unde poti achizitiona diverse suveniruri, precum tricouri cu sigla Hard Rock Cafe sau sepci.

Pe pereti, obiecte ale vedetelor

Peretii cafenelei sunt decorati cu obiecte ce au apartinut cândva starurilor din lumea muzicii. Printre ele se numara obiecte ale celor de la Rolling Stones, Madonnei, o chitara care a apartinut solistului trupei The Eagles. Bono, solistul trupei U2, a donat una din gecile sale din piele pentru Hard Rock Cafe-ul din Bucuresti

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite