Noile carduri Metrorex le dau bătăi de cap bucureştenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noile cartele de călătorii au fost lansate la 18 septembrie odată cu majorările de preţ, înainte însă ca Metrorex să-şi pună la punct şi sistemul informatic.

De atunci, bucureştenii sunt puşi în mare încurcătură şi asta deoarece nu pot încărca portofelele electronice în staţiile Metrorex.

Totodată, cartela de 62 de călătorii, care costă 27 de lei, expiră într-o lună, iar pe ele nu se imprimă şi numărul de călătorii rămase, printre puţinele locuri unde verifici câte mai ai fiind terminalul nou de la staţia Piaţa Victoriei.

Şi aici însă, numărul călătoriilor este afişat doar electronic. În rest, ca să verifici câte călătorii mai ai pe card trebuie să întrebi tot la ghişeu, iar verificarea o face, rudimentar, casieriţa. În plus, cei care au card electronic nu-l pot încărca şi cu 62 de călătorii.

„Nu se pot transfera călătoriile de pe abonamentul cu 62 de călătorii pe cardul Activ“, a spus, ieri, casiera de la staţia de metrou Pipera.

Întrebat de ce nu a implementat sistemul, şeful Metrorex se eschivează. „Nu pot să vă răspund punctual acum“, a spus Gheorghe Udrişte

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite