Noile ornamente pentru Crăciun, deja la vânzare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tendinţele pentru Sărbătorile de iarnă din acest sezon sunt culorile violet şi argintiu. Globurile de mărimea unei mingi, beteala în două culori şi brazii artificiali sunt vedetele din vitrinele magazinelor de decoraţiuni din Capitală.

Deşi suntem doar la mijlocul toamnei, ornamentele pentru Crăciun au invadat de două săptămâni magazinele de specialitate şi supermarketurile. Globuleţe în diferite forme şi mărimi, îngeraşi şi steluţe strălucitoare, beteală negru cu argintiu şi brazi artificiali, toate sunt deja la mare căutare.

Preţuri neschimbate

Bucureştenii care trec pe lângă magazine se opresc să admire frumoasele ornamente, iar cei mai mulţi au început deja să le cumpere.

 “Cadourile şi ornamentele pentru Sărbătorile de iarnă au apărut cam de pe 15, luna aceasta, iar oamenii au început să cumpere chiar de cum le-am aşezat în vitrine”, a spus Alina Ene, şef de tură la magazinul „Bam Boo“ din mallul Feeria. Ea a adăugat că preţurile de anul acesta nu sunt mai mari decât cele de anul trecut. Astfel, costul mediu al unui glob a rămas 5 lei.

Vedeta Sărbătorilor de iarnă este fără îndoială şi anul acesta bradul de Crăciun. Clasic prin simbol şi prezenţă, bradul este adaptat la tendinţe în fiecare an. Chiar dacă specifice Crăciunului sunt culorile verde, roşu şi auriu, sezonul acesta se poartă brazi în nuanţe precum fucsia, turcoaz, alb, gri, argintiu, bordo şi negru.

 Tot în trend sunt şi ornamentele naturale, realizate manual, cum ar fi aranjamentele de conuri de brad sau ghinde, globuleţe împletite şi vopsite în auriu sau argintiu. Ghirlandele sau buchete de flori şi frunze, cu fundiţe din rafie, sunt şi ele la mare căutare.

 Pe lângă oamenii de zăpadă, brazii şi îngeraşii, noii “mesageri” ai Crăciunului de anul acesta sunt şi ursuleţii sau alte animale deghizate în Moş Crăciun. Preţurile acestor produse diferă în funcţie de magazin.

Cele mai scumpe sunt şi cele mai vândute
Cu toate acestea, cele mai solicitate produse sunt şi cele mai scumpe. De exemplu, cel mai scump brad artificial de la „Sarra blu’“, care costă 600 de lei, a fost deja cumpărat de un bucureştean cu dare de mână.

“Ornamentele nu sunt scumpe, au preţuri accesibile pentru toţi şi, în plus sunt foarte frumoase, utile şi pentru toate vârstele”, a explicat Simona Andrei, de la Departamentul Vânzări din cadrul “Sarra blu’“.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite