Bucureşti: Noiembrie, luna balurilor pentru boboci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de studenţi şi liceeni bucureşteni vor participa în această lună la Balul Bobocilor. Cele mai solicitate cluburi din Capitală sunt Silver Church, Turabo, Fratelli, Kristal şi Maxx, rezervările în aceste cluburi fiind făcute cu câteva luni înainte.

Balurile bobocilor sunt atracţia lunii noiembrie  în materie de distracţii pentru tineri. Fie că sunt organizate de asociaţiile studenţeşti, fie că pur şi simplu elevii facultăţii respective apelează la diverse agenţii, nu există instituţie de învăţământ care să nu se bucure de petrecerea bobocilor. 

 „Avem 30 de baluri în toată ţara. În Capitală, vom organiza baluri pentru  facultăţile de Construcţii, Medicină, Geologie, Geografie, Chimie, Istorie, Administrarea afacerilor, Ştiinţe politice, Conservator, Medicină Veterinară, Fizică şi Biologie, în cluburile Silver Church şi Turabo“, a declarat Andrei Botez, liderul Uniunii Studenţilor din România (USR). Câştigătoarele balurilor marca USR vor participa la concursul de Miss, organizat în cadrul Festivalului Studenţesc Unifest, în perioada 9 - 19 noiembrie.

La bal cu limuzina
În seara evenimentului, studentul are parte de cea mai bună trataţie. La balurile din Fratelli, spre exemplu, sunt organizate concursuri prin care tinerii sunt aduşi la bal cu limuzina. Studentul nu trebuie decât să se înregistreze pe site-ul organizatorilor pentru a se înscrie la tragerea la sorţi. „De asemenea, pentru ca în acea seară să se simtă ca un star, la intrare în club va păşi pe covorul roşu“, a declarat organizatorul balurilor de boboci din Fratelli, Ramona Păduraru.

Un student scoate din buzunar pentru un bilet de bal între 15 şi 25 de lei, în funcţie de club. Preţurile acoperă costul sălii, al formaţiei şi al concursurilor pentru Miss şi Mister boboc.

Numărul celor care participă la baluri este la fel de mare ca şi anul trecut. La un astfel de eveniment participă 1.000 de persoane, în cluburi precum Silver Church şi 3.000, în localurile mai mari, precum Turabo. „Balul bobocilor este un eveniment unic, aşa că participă foarte mulţi studenţi. Noi vom organiza opt astfel de baluri“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, patronul Clubului Silver Church, Adrian Şoaită.

Şi liceenii preferă cluburile
Cluburile sunt şi preferatele liceenilor când vine vorba de organizarea balurilor. „Noi vom avea balul în Silver Church. Abia aştept. E o experienţă inedită fiindcă o singură dată în viaţă sunt boboc de liceu. Cred că toţi colegii mei vor participa“, a spus o elevă în clasa a IX-a de la Liceul Teoretic „Ion Neculce“.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite