Noaptea Albă a Celor Mai Cool Localuri din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii Capitalei sunt invitaţi să participe sâmbătă la Noaptea Albă a Celor Mai Cool Localuri din Bucureşti, un eveniment prin care organizatorii doresc să arate că esenţa oraşului nu e de găsit în Centrul Istoric.

Manifestarea este organizată de Raluk.ro, un site de coolhunting în Bucureşti, lansat în anul 2006. Site-ul are o echipă de 20 de coolhunteri şi critici de film şi de teatru care colindă Bucureştiul în căutare de noi evenimente, localuri şi spectacole interesante pentru cititorii săi, pe care le recenzează.

Participanţii la eveniment vor putea deveni la rândul lor coolhunteri pentru o noapte. Astfel, ei vor vizita cele mai cool localuri, vor primi gratuit în fiecare local cel mai bun preparat din meniu, iar la final vor putea câştiga o serie de premii.

La eveniment vor participa caefnele, ceainării, baruri şi restaurante, care au fost “selectate pe sprânceană” de collhunterii site-ului şi care vor sta deschise până dimineaţa.   

Harta Bucureştiului a fost împărţită pe trei zone mari: Floreasca-Dorobanţi, Victoriei-Lahovari şi Moşilor-Foişorul de Foc. La fiecare local vizitat, participanţii trebuie să ceară ospatarului preparatul gratuit şi vor primi şi o ştampilă când li se va aduce comanda cu una din literele R, A, L, U sau K. “Întinde o mână, un picior, orice, ştampilează-te oriunde pe corp, fiecare ştampilă contează! Daca ai cel puţin o ştampilă, deci ai vizitat cel puţin un local, vei putea intra la Marele Party Final din Madame Pogany , care va începe de la ora 1 a.m.”, afirmă organizatorii. Aici vor fi organizate concursuri la care vor fi  înscrişi automat participanţii care au acumulat un anumit număr de ştampile. Numărul minim este de cinci ştampile.

Oricine va putea participa la eveniment, urmărind harta sau “meniul de Bucureşti”, de pe Koolhunt.Raluk.ro, unde sunt semnalate localurile participante şi preparatele oferite de ele în Noaptea Albă.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite