"Noapte albă" la Naţional Arena. Vezi la ce oră se deschid porţile sâmbătă seara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, azi-dimineaţă, că bucureştenii îşi vor putea petrece noaptea de sâmbătă spre duminică vizitând noul Stadion Naţional. Porţile se deschid de la ora 17.00.

"Bucureştenii care nu sunt în concediu, câţi or veni, sunt aşteptaţi, sâmbătă, începând cu ora 17.00, la Stadionul Naţional. Porţile vor fi deschise pentru toată lumea şi vor putea sta cât vor. Oamenii vor avea acces peste tot, nu avem nimic de ascuns", a declarat primarul Sorin Oprescu.

Lucrările de interior ale arenei vor fi terminate chiar astăzi, singura parte de anvergură care urmează să mai fie realizată fiind parcarea supraterană, potrivit directorului Bogdan Hreapcă.

image
image
image

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

Edilul Sorin Oprescu a mai declarat că cel mai probabil stadionul "Naţional Arena" va fi inaugurat la meciul cu Franţa, din 6 septembrie, din preliminariile Campionatului European 2012, urmând ca mai apoi să se desfăşoare încă două evenimente, fie culturale, fie sportive, pentru ca arena naţională să îndeplinească cerinţele pentru organizarea finalei Europa League de anul viitor.

Primarul a mai spus că, până când Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) va adopta hotârârea prin care se va organiza licitaţia pentru managementul stadionului, primăria se va ocupa de acesta. "Primăria are toată capacitatea, dar nu poate să managerieze stadionul", a mai declarat Oprescu.

image
image
image

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

Lucrările la stadion au început în toamna lui 2007.

Construit după modelul arenei din Frankfurt, stadionul se va numi "Naţional Arena" şi va avea 55.000 de locuri.

Stadionul va fi inaugurat la 6 septembrie, cu meciul de fotbal România-Franţa, iar în 2012 va găzdui finala UEFA Europa League.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite