Nicolas Cage vine la Bucureşti să participe la Balul de Halloween

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renumitul actor Nicolas Cage va juca rolul invitatului de onoare la balul organizat de Asociaţia Ovidiu Rom.

Nicolas Cage a fost invitat de colegul său de breaslă Ethan Hawke, fiul preşedintelui asociaţiei, Leslie Hawke. Faimosul actor a raspuns pozitiv imediat mai ales că va avea filmări în Romania chiar la finalul lunii octombrie pentru noul film Gost Rider- Spirit of Vengeance. 

La evenimentul ce va avea loc la 30 octombrie vor participa multe personalităţi publice care să doneze bani pentru copiii defavorizaţi, pentru ca aceştia să aibă acces egal la educaţie.

"Suntem extrem de bucuroşi că Nicolas Cage a acceptat să vină", a spus Leslie Hawke, preşedinta Asociaţiei Ovidiu Rom.

"Bunicii lui au emigrat din Italia în America într-o vreme în care prejudecăţile faţă de emigranţii italieni erau în mintea tuturor. Erau nenumărate discuţii despre aşa-zisa inferioritate genetică a italienilor, despre mizeria din cartierele lor şi despre predispoziţia către comiterea de infracţionalităţi. Deşi este greu să ne imaginăm astăzi acest lucru, aceasta era atitudinea predominantă a americanilor faţă de italieni. Părerea mea este că Nick poate vedea o paralelă între ce s-a întâmplat atunci şi problemele legate de emigrare care ţin acum titlurile de ziar din Europa. Iar susţinerea lui faţă de cauza noastră, Fiecare Copil în Grădiniţă, prin prezenţa la Balul de Caritate de Halloween, demonstrează că recunoaşte că educaţia este o soluţie", a menţionat aceasta.

"Dintr-un alt punct de vedere, strict personal, sunt absolut încântată de venirea lui, având în vedere că a jucat în trei dintre filmele mele preferate: «Moonstruck», «Părăsind Las Vegas/ Leaving Las Vegas» şi «Hoţul de orhidee/ Adaptation»", a adăugat Leslie Hawke. "Nu mă pot gândi decât la un singur alt actor de care mă bucur mai tare să îl văd pe ecran", a spus aceasta.

Misiunea Asociaţiei Ovidiu Rom este de a aduce fiecare copil sărac în grădiniţă şi în şcoală - pentru că acei copii care încep şcoala mai târziu decât colegii lor, din cauza sărăciei, nu vor putea niciodată să recupereze diferenţa creată deja.

Fiecare Copil în Grădiniţă este un set de măsuri integrate care oferă oportunităţi educaţionale pentru 1.200 de copii dezavantajaţi din douăzeci de comunităţi din România. Ovidiu Rom strânge cea mai mare parte a fondurilor necesare desfăşurării programelor sale la Balul de Caritate de Halloween, organizat la Palatul Parlamentului şi care în acest an are loc pe 30 octombrie.

Nicolas Cage începe, la 1 noiembrie, în România, filmările pentru "Ghost Rider: Spirit of Vengeance". Potrivit reprezentanţilor Castel Film, în primă fază, filmările vor avea loc în judeţul Sibiu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite