Nicolas Cage, un american la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starul hollywoodian va lua parte, la invitaţia lui Ethan Hawke, la cea de-a şasea ediţie a Balului de Caritate de Halloween, care are loc la Bucureşti, la Palatul Parlamentului, peste cinci zile.

INTERVIU Tudor Mihăiţă va fi antrenorul lui Nicolas Cage: "O să-l învăţ tehnicile de Jiu Jitsu Brazilian!"

„Vreau să-l aduc pe Nicolas Cage în «cuşc㻓

De când a sosit în Capitală, starul american locuieşte la Hotelul Athénée Palace Hilton, în cele mai bune camere, scriu tabloidele.

Vedeta a cerut produse naturale pentru meniul băiatului său, Kal-El (5 ani). Cage a solicitat pentru fiul său supă de pui “eco”, iar cererea sa a fost îndeplinită de o angajată a Castel Film. Pe lângă supă, Cage a primit şi mere şi gutui româneşti.

Sâmbătă, Nicolas Cage s-a plimbat puţin prin Bucureşti.

El a trecut prin mall-ul Băneasa Shopping City, apoi a cinat la Casa Doina, împreună cu regizorul, cu scenaristul, cu alţi doi actori şi cu asistentul său personal.

La restaurant au ajuns la ora 20.00. El a băut doar apă plată şi Cola Zero, iar meniul a fost cu sărmăluţe, şi pui cu spanac.

Apartamentul lui Cage de la hotelul Hilton este la etajul cinci şi are 80 mp.

Acesta costă 2.000 de euro pe noapte, se întinde pe două niveluri şi are o scară din lemn masiv care leagă livingul de dormitorul de sus, tot mobilierul fiind modern. Aici au mai fost cazaţi, de-a lungul timpului, Tom Jones, Paulo Coelho şi Boris Becker.

Filmări la Sibiu

La începutul lunii viitoare, Cage va pleca la Sibiu pentru a filma primele cadre din celebra peliculă “Ghost Rider 2”, care va costa 70 de milioane de dolari.

Cea mai mare parte a producţiei se va filma în studiourile Castel Film din Snagov, deoarece scenariul implică şi construcţii de decor elaborate. Totuşi, vor exista şi scene filmate la Castelul Corvinilor de la Hunedoara, pe Transfăgărăşan şi la Rovinari.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite