Nicolae Popa ar putea fi audiat în 20 mai în procesul lui Vîntu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fugarul Nicolae Popa ar putea fi audiat la 20 mai în procesul în care Sorin Ovidiu Vîntu este acuzat de favorizarea infractorului, anunţă Mediafax. Asta dacă până atunci la dosar vor fi aduse toate clarificările şi vor fi depuse toate actele oficiale privind aducerea acestuia în ţară.

Instanţa Tribunalului Bucureşti a amânat astăzi judecarea procesului în care Vîntu este judecat pentru favorizarea lui Nicolae Popa pentru 20 mai. Decizia a fost luată după ce s-a constatat că dosarul nu se află la tribunal, ci la Curtea de Apel Bucureşti unde s-au înregistrat recursuri privind mai multe cereri de ridicare a interdicţiilor impuse lui Vîntu şi Stoian, conform Mediafax.

Instanţa a arătat că până la acest moment nu există informaţii oficiale cu privire la aducerea în ţară a lui Nicolae Popa, ci sunt doar informaţii din presă. Cu toate acesta, fostul manager al Gelsor, Nicolae Popa, a fost adus în ţară din Indonezia după mai bine de zece ani de la prăbuşirea Fondului Naţonal de Investiţii.

Instanţa a spus că se vor emite mai multe adrese la care se vor solicita informări cu privire la situaţia lui Popa, astfel ca acesta să fie citat în dosar pentru a fi audiat, cel mai probabil în 20 mai.

Vîntu nu a venit astăzi la proces
Vîntu nu a ajuns la termenul de astăzi, la proces, avocatul său susţinând că acesta nu a avut timp să vină, dezbaterile terminându-se prea repede.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite