Nemulţumiri pe tronsoane, pe Pasajul Grant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

lucrările pe sensul de circulaţie dinspre Calea Crângaşi spre strada Turda. Din acest motiv, vehiculele vor circula în continuare pe ambele sensuri, pe celălalt tronson al podului.şoferii care,

lucrările pe sensul de circulaţie dinspre Calea Crângaşi spre strada Turda. Din acest motiv, vehiculele vor circula în continuare pe ambele sensuri, pe celălalt tronson al podului.
şoferii care, din diverse motive, trebuie să treacă pe Podul Grant, sunt din ce în ce mai nervoşi şi dezorientaţi. Dacă tronsonul pe care au circulat până sâmbăta trecută le dădea mari bătăi de cap, acum trecerea de pe un tronson pe celălalt este mult mai dificilă. "Nu este loc pentru staţionare, iar la un moment dat intersecţia va fi blocată. şoferii trebuie să acorde prioritate tramvaiului 41. Ar putea să meargă pe rutele ocolitoare, dar pentru unii dintre ei este o pierdere de timp. Se fac aici blocaje mai mari decât până acum", spunea un poliţist care încerca să fluidizeze, ieri, traficul în zona podului. De altfel, tot poliţistul ar fi avut altă idee, referitoare la lucrările de reabilitare a podului: "Puteau să lase liberă câte o bandă pe fiecare tronson, iar atunci nu mai existau blocaje. Unii circulau pe o bandă, când mergeau spre Crângaşi, pe un tronson, iar alţii pe altă bandă, pe celălalt tronson, când veneau spre strada Turda. şi aşa rezolvau două probleme dintr-o dată". Pentru evitarea neplăcerilor provocate de traficul de pe Podul Grant, poliţia recomandă traseul: şoseaua Virtuţii, Splaiul Independenţei, Pod Grozăveşti, şos. Orhideelor, Bulevardul Dinicu Golescu, Piaţa Gării de Nord, Calea Griviţei, Bd. Nicolae Titulescu, Bd. Ion Mihalache, Str. Turda. Conform autorităţilor, lucrările pe Podul Grant vor fi finalizate la data de 1 septembrie 2006.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite