Negrul primează în coloristica ţinutelor elegante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinutele elegante reprezintă un element important din garderoba unei femei, iar specialiştii susţin că felul în care aceasta se îmbracă şi îşi asortează hainele spune multe despre

Tinutele elegante reprezintă un element important din garderoba unei femei, iar specialiştii susţin că felul în care aceasta se îmbracă şi îşi asortează hainele spune multe despre posesoarea lor. În privinţa acestor ţinute, negrul deţine încă supremaţia. Se poate asorta uşor, merge în foarte multe combinaţii şi nu este foarte pretenţios.
Pe lângă negru, mai sunt culori care dau bine şi dau o notă sobră şi elegantă unei persoane. Astfel, argintiul şi auriul, care merg pentru o ţinută casual şi trendy, sunt la fel de şic şi în cazul unei vestimentaţii elegante. În privinţa materialelor, designerii spun că satinul este cel mai indicat pentru astfel de ţinute. "Anul acesta s-a purtat şi se poartă combinaţii cu argintiu şi auriu", ne-a spus Elena Serman, consultant vânzări la Prestij. Nici paietele nu trebuie ignorate. "Paietele şi ştrasurile, alături de negru şi maro, dau o notă elegantă", ne-a explicat Simion Ibolya, managerul firmei Liola. "Pentru acest stil se poartă poşetele mici, de mână, care au catarame aurii".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite