Năvală la burgeri, în Săptămâna Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii au stat la cozi încă de la prima oră a inaugurării celebrului lanţ fast-food, Burger King, din cadrul complexului comercial Băneasa Shopping City. Cel mai căutat produs a fost

Bucureştenii au stat la cozi încă de la prima oră a inaugurării celebrului lanţ fast-food, Burger King, din cadrul complexului comercial Băneasa Shopping City. Cel mai căutat produs a fost Whopper, apreciat drept "cel mai iubit burger din America", şi costă 13 lei.

Diana Nistor şi Alex Joiţă, unii dintre primii clienţi ai restaurantului, sunt de părere că "preţurile sunt accesibile şi era nevoie de ceva nou pe piaţă". Investiţia făcută de cei de la Atlantic Restaurant System, care au cumpărat franciza, a fost de aproape 250.000 de euro.

"Estimăm că până anul viitor vom avea deschise încă nouă magazine", a spus Marius Nasta, directorul societăţii. Restaurantul a fost inaugurat cu o zi înainte de terminarea Postului Paştelui, dar acest lucru nu a afectat vânzările fast-foodului. "Momentul ales de noi este unul perfect pentru a intra pe piaţa din România", a zis Marius Nasta.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite