Bucureşti: „Pe locuri, fiţi gata, start!“, la Muzeul Naţional de Geologie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzeul Naţional de Geologie organizează mâine întâlnirea „Pe locuri, fiţi gata, start viaţa!“, din cadrul programului de timp liber „Maşina timpului geologic“.

Bucureşti: „Expediţionari români pe mapamond“, la Muzeul Naţional de Geologie

Expoziţie cu vânzare de podoabe la Muzeul Naţional de Geologie

În cadrul acestei întâlniri vor fi studiate diferite perioade geologice, cum ar fi Cambrianul, dar şi animalele care au trăit în timpul acestor perioade.

Cambrianul este o perioadă geologică foarte complexă, datorită marilor transformări care au avut loc în timpul acesteia. La începutul acestei perioade se cunoşteau doar forme de viaţă acvatică, iar spre sfârşitul perioadei a avut loc o evoluţie bruscă a vieţii, apărând animale cu cochilie și schelet extern. Unul dintre cele mai temute animale din perioada Cambrianului este Anomalocarisul.

Atelierul „Pe locuri, fiţi gata, start viaţa!“ se va desfăşura în intervalele orale 10.00-11.30, 12.00-13.30 şi 14.00-15.30 şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 9 ani, iar participarea la program se face prin rezervare, la numărul de telefon 021.212.89.52. Numărul maxim de locuri este de 20 de copii, iar preţul unui bilet este de 14 lei.

Muzeul Naţional de Geologie adăposteşte principalele colecţii geologice din România, adunate timp de peste 100 de ani, incepând cu anul 1880, incluzând eşantioane de mare valoare preluate succesiv din colecţiile Biroului geologic şi ale Institutului Geologic.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite