NUNTĂ LA GUVERN Emil Boc îşi cunună şoferul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul va fi astăzi naş de cununie pentru aghiotantul său, Marius Buzea, cel care i-a fost şofer personal în perioada în care Boc era primar al Clujului. Odată însă cu venirea la Bucureşti, Buzea a fost a fost "avansat" la gradul de secretar de personal al prim-ministrului. Petrecerea, masa şi dansul vor avea loc la Palatul Snagov, aflat în administrarea RAAPPS.

La vremea respectivă, Emil Boc a explicat ascensiunea fulminantă a şoferului său în aparatul Guvernului prin faptul că el ajuta oamenii care au pornit de jos”.

„Lucrez cu el de peste 5 ani la partid, de când sunt eu într- o funcţie publică la PDL. Este un om de încredere, în care am toată încrederea posibilă. Are o calitate umană extraordinară şi este alături de mine când îmi este greu”, a spus premierul, explicând că Buzea „are, practic, poziţia de aghiotant personal, dar care nu se ocupă de probleme legate de securitate. Dar este acela care e alături de mine tot timpul, îmi pregăteşte vizitele din teritoriu, plecările din Bucureşti, relaţia cu diversele organizaţii sau structuri care mă invită, este cel în care am încredere să-i dau materiale, să-mi aducă materiale”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite