FOTOGALERIE Antrenorul culturistului de la Flamingo Boys: „Cristi a murit chiar de ziua surorii lui. Ar fi putut să ajungă printre cei mai buni din lume”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Costescu, vicecampion european la culturism, a murit azi-noapte într-un accident de motocicletă. El a fost lovit de un Audi, în timp ce mergea pe Prelungirea Ghencea. Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost izbit foarte puternic într-un gard. Antrenorul de culturism Dănuţ Enuţă de la Clubul Sportiv Şcolar nr.5 din Bucureşti a fost cel care l-a pregătit pe Cristian Costescu în ultimii cinci ani, adică de când băiatul s-a

UPDATE 16.00:  Băiatul terminase anul acesta facultatea la Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport şi chiar în urmă cu o lună îşi dăduse licenţa. „Vroia să devină antrenor de culturism. Anul trecut îşi terminase şi junioratul cu rezultate extraordinare. În 2010 a ieşit vicecampion la Campionatele Europene de Culturism şi Fitness pentru Juniori de la Donetsk din Ucraina. Cu un an înainte s-a clasat pe locul 3 la Europene, competiţie ce s-a desfăşurat la Baia Mare, iar în 2008 a fost al treilea la Campionatul Mondial din Cehia. De asemenea, a fost campion naţional la fitness juniori în 2008, 2009 şi 2010. Era un sportiv de mare perspectivă“, a subliniat Enuţă. Citeşte aici câte premii a obţinut Cristi la Campionatele europene şi mondiale de culturism pentru juniori.

image

Intră aici sau dă click pe pozele de mai sus pentru FOTOGALERIE cu Cristian Costescu

Conducătorul maşinii marca Audi, Adrian Lungu, în vârstă de 28 de ani, mergea azi-noapte pe strada Prelungirea Ghencea dinspre str. Valea Oltului către Şoseaua de Centură.  Potrivit oamenilor legii, când a ajuns în apropierea imobilului cu nr. 103, nu s-a asigurat la executarea manevrei de întoarcere de pe un sens pe celălalt, moment în care a fost acroşat de o motocicleta marca Yamaha condusă de Cristi.

Culturistul, care circula din aceeaşi direcţie de mers, încerca să facă o manevră de depăşire. În urma impactului, sportivul a murit pe loc

Şoferul Audiului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. El a fost condus la Institutul Naţional de Medicină Legală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, s-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

Se pare că Cristi purta cască în momentul impactului, dar nu avea alt echipament. Sportivul a fost lovit atât de tare încât nu a rămas decât cu ghidonul în mâini.

image

Accidentul s-a petrecut azi-noapte în jurul orei 24.00. Foto: Realitatea.net

Cristian Costescu a fost vicecampion european în 2010 şi triplu campion naţional în 2008, 2009 şi 2010.

Tot azi-noapte două tinere care rulau într-un autoturism pe Şoseaua de Centură au fost lovite de un tir. Incidentul s-a produs din cauză că şoferiţa nu s-a asigurat când a trecut pe banda a doua. Din primele informaţii, conducătorul tirului rula regulamentar. Cele două femei au fost rănite, dar au scăpat cu viaţă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite