Muzică de promenadă în Cişmigiu, de mâine şi până la sfârşitul lunii septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii muzicii de promenadă sunt aşteptaţi în Cişmigiu de mâine şi până la sfârşitul lunii septembrie, în fiecare week-end, La o nouă ediţie a Stagiunii Muzicale Estivale, organizată de Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti (ArCuB).

Concertele de muzică de promenadă vor avea loc la fiecare sfârşit de săptămână, între orele 11.00 şi 13.00, în Grădina Cişmigiu. Proiectul se desfăşoară pe o perioadă de cinci luni. Participă opt orchestre, ale căror artişti instrumentişti au experienţă, calităţi interpretative deosebite şi succes pe scenele muzicale bucureştene potrivit ArCuB.
 
Sâmbătă, formaţia de suflători Angely’s va susţine un recital de muzică românească şi universală, presărat cu prelucrări folclorice şi accente pop. Duminică, instrumentiştii de la Trompeten Echo vor urca pe scenă în ritmuri de vals, polcă, tango şi rumba, prezentând o selecţie de muzică clasică şi prelucrări după melodii celebre.
 
În următorul sfârşit de săptămână, pe 12 şi 13 mai, vor veni pe cei de la Brass Orchestra (dirijor George Preda) care vor prezenta muzică clasică, muzică de film precum şi piese prelucrate din folclor şi respectiv Summer Group, ce va susţine un recital de muzică tradiţională germană (valsuri, marşuri, polci), spaniolă şi rusească.
 
Pe 19 mai va urca pe scenă formaţia Brass Quintet Bucureşti, alături de mezzosoprana Claudia Măru-Hanghiuc cu un spectacol de excepţie, bazat pe un repertoriu clasic, preclasic, romantic şi contemporan, iar pe 20 mai formaţia de instrumentişti Polyphonic va încânta publicul cu evergreen-uri, muzică pop, rock, şi latino.
 
Zilele de 26 şi 27 mai vor aduce în chioşcul din Cişmigiu pe Clasic Band şi respectiv Polyphonic cu repertorii variate, de la muzica clasică până la folclorul românesc şi internaţional.

Seria de concerte începută în luna florilor continuă până la sfărşitul lunii septembrie.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite