La Muse - primul pub Ursus din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul vechi al Capitalei are parte de un nou pub. La Muse se află în incinta Teatrului de pe Lipscani, actuala Sală Rapsodia, și are o capacitate de 200 de locuri la mese, însă în serile de concerte poate găzdui până la 500 de persoane.

Mihai Bonca, Senior Brand Manager Ursus, pentru construcția și amenajarea pub-ului s-a muncit mai bine de nouă luni, iar conceptul și designul reprezintă contribuția Ursus la acest proiect. Deschiderea oficială a pub-ului a avut loc joi seara.

Deoarece o parte din pub funcționează în foaierul Sălii Rapsodia, s-a încercat pe cât posibil conservarea elementelor vechi. ”Au fost reustaurate lămpile, furnirurile, precum și pereții, podeaua și fațada. Am încercat să păstrăm cât mai multe dintre elementele originale”, a declarat Bonca.

Pub-ul a fost gândit ca o locație de spectacol, astfel că pe scena vor urma nume importante ale muzicii românești, oameni de jazz sau chiar mari actori, precum Horația Mălăele, deoarece în program sunt cuprinse atât seri cu muzică tematică, cât și spectacole de teatru.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite