Bucureşti: Muncitorul peste care a căzut tavanul Primăriei Sectorului 1 a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muncitorul peste care a căzut azi dimineaţă o bucată din tavanul fals al sediului primăriei Sectorului 1 din Banu Manta a decedat în jurul orei 12.00.

Bărbatul în vârstă de 58 de ani lucra la renovarea sediului în momentul în care o bucată din tavanul fals din lemn a căzut peste el. Sediul primăriei Sectorului 1 a fost distrus de un incendiu care s-a produs în data de 4 septembrie, iar în prezent se afla în renovare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Anca Onofrei, accidentul s-a produs azi dimineaţă, în jurul orei 7.40, la fosta clădire a Primăriei Sectorului 1, într-o încăpere de la etajului 3 al. Muncitorul se afla pe o schelă în momentul în care o porţiune din tavan a căzut peste el. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit cu cinci maşini, dintre care trei ambulanţe de la SMURD (una dintre ele avea medic) şi două maşini cu apă şi spumă.

Pacientul a decedat în jurul orei 12.00


„Pacientul a fost adus în stare foarte gravă la spital, cu traumatism cranio-cerebral, cu traumatism toracic cu volet costal şi cu traumatism la coloana vertebrală. În timp ce se afla în grija noastră, pacientul a făcut stop cardiorespirator şi a fost stabilizat pentru o perisoadă scurtă de timp. I s-au făcut investigaţii de către o echipă multidisciplinară formată din medic de medicină de urgenţă, neurochirurg şi chirurg toracic. Pacientul a repetat stopul cardiorespirator, dar de această dată, cu toate eforturile noastre, nu a mai putut fi salvat“, a declarat Ioana Monica Turi, medic primar medicină de urgenţă la Spitalul Floreasca.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite