Muncă patriotică de "Zilele Bucureştiului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei, Adriean Videanu, în calitate de brigadier-şef, a scos ieri la muncă patriotică, în Parcul Tineretului, vedetele politice. Printre primii la convocare a ajuns fiica

Primarul Capitalei, Adriean Videanu, în calitate de brigadier-şef, a scos ieri la muncă patriotică, în Parcul Tineretului, vedetele politice. Printre primii la convocare a ajuns fiica preşedintelui, Elena Băsescu. Îmbrăcată cam subţire pentru cele 10 grade de ieri-dimineaţă, Elena Băsescu a cam tremurat până să pună mâna pe lopată şi să planteze pomi.

"Putem sărbători <> şi fără mici şi bere", a declarat, cu hârleţul în mână, Elena Băsescu. O altă doamnă de lux din PD, Elena Udrea, nu a rămas nici ea neremarcată. "Uite, mă, pe blonda lui Băsescu. Aia cu cizme şi blugii strâmţi", a replicat un muncitor la spaţii verzi. Fără pic de frică, Udrea ia lopata în mână şi astupă rădăcina unui copac aşezat cu grijă de muncitorii de la Administraţia Parcurilor. "Am mai fost la muncă. La practică, în liceu. Am fost la cules la vie", a spus Elena Udrea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite