Moş Crăciun şi renii săi sunt în Parcul Unirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DISTRACŢIE Parcul Unirii este destinat în timpul zilei copiilor, care pot călări ponei sau pot face cunoştinţă cu Rudolf şi Moş Crăciun, iar seara adulţii se bucură de concerte şi de vin fiert.

Parcurile Unirii, Cişmigiu şi Piaţa Constituţiei găzduiesc zilnic concerte, până după Crăciun, iar cei mici se pot întâlni cu Moşul şi cu renii săi.

Parcul Unirii s-a transformat într-un loc de poveste de câteva zile. Cei doi reni postaţi lângă patinoar se uită plictisiţi şi impasibili la gălăgia şi entuziasmul copiilor, în timp ce poneii duc greul şi plimbă agale în spinare prichindei prea speriaţi să mai zâmbească aparatelor de fotografiat ale părinţilor. Într-un colţ al parcului se află un urs încremenit şi un eschimos care a rămas înţepenit cu mâna pe undiţă.

Atracţia cea mai mare este însuşi Moş Crăciun, care stă pe un tron impozant, ridică prichindeii pe genunchi şi se lasă pozat. Durează un minut şi costă 20 de lei. Programul moşului este  de la ora 15.00 şi până la ora 19.00, iar renii sunt disponibili doar între orele 16.00 şi 20.00.

Începând cu ora 16.00, scena amenajată tot în parc se animă şi grupuri de colindători şi diferite ansambluri înveselesc audienţa. Pe seară, fac loc adevăratelor vedete. Astfel, astăzi, de la ora 19.00, vor cânta Elena Gheorghe şi Marioara Man Gheorghe, mâine, de la aceeaşi oră, vor cânta Mirabela Dauer şi Raoul, iar miercuri, Cornelia şi Lupu Rednic.

Joi, concertele se mută în Piaţa Constituţiei, unde de la ora 18 până la ora 21.30 vor concerta Gheorghe Turda, Adrian Naidin, Oana Sârbu şi Trupa Zero. Tot joi, în parcul Cişmigiu, vor susţine recitaluri Mircea Vintilă şi Narcisa Suciu. Sâmbătă, în ziua Crăciunului, în Piaţa Constituţiei va cânta de la ora 18.30 trupa Viţa de Vie, urmată de Vunk, apoi Provincialii, iar de la ora 21.00 va fi un concert Proconsul. În Cişmigiu, de la ora 19.00, se vor afla cei de la Hara, Bere Gratis şi Direcţia 5.

Distracţie şi în a doua zi de Crăciun

Petrecerea continuă şi a doua zi de Crăciun, în Parcul Unirii, cu trupa Dolls, care va urca pe scenă de la ora 15.30, apoi vor veni Ducu Bertzi, Trupele Taxi şi Bere Gratis. De la ora 17.45, va cânta Monica Anghel, urmată de Marcel Pavel, iar de la ora 19.15 vor face spectacol Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Fanfara „10 prăjini”. În aceeaşi zi, de la ora 18.00, în Parcul Cişmigiu vor avea loc concertele Vunk, Elena Gheorghe, Proconsul şi Vama.      

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite