Monica Tatoiu se luptă cu cancerul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre dintre cele bogate femei din România, Monica Tatoiu, se confruntă cu o boală cruntă. Ea a aflat că temutul cancer a recidivat, anunţă click.ro.

La 54 de ani, Monica Tatoiu a reuşit tot ce şi-a propus: are bani, un soţ care o iubeşte şi un copil, Victoraş, în vârstă de 15 ani. Însă viaţa ei ascunde şi o dramă.

Monica avea doar 22 de ani când medicii i-au pus un diagnostic groaznic: cancer de col uterin. Ea a avut probleme încă de la 14 ani, dar la 21 de ani i s-a declanşat o hemoragie care a durat şase luni.

Atunci, la sfatul unui medic, bun prieten de familie, a scăpat ca prin minune de bisturiu. Deşi doctorii i-au spus că nu va putea avea niciodată copii, o minune s-a întâmplat atunci în viaţa ei, când l-a adus pe lume, în 1994, pe fiul ei, Victoraş.

În urmă cu trei ani însă, cumplita boala a revenit. „Mi-am făcut nişte analize şi doctorul mi-a zis: «Puteţi să muriţi în orice clipă!»“, a povestit cunoscuta femeie de afaceri în cel mai recent număr al revistei „The One“.

În prezent, cancerul nu e însă singura boală cu care se luptă Monica Tatoiu. „Am o problemă la şold, probabil că în doi-trei ani o să ajung în scaunul cu rotile. Sunt zile în care trag piciorul după mine. Dar continuu să schiez, să dansez...“, a adăugat Monica.

Citeşte articolul complet în Click!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite