Monica Anghel a născut un băieţel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Monica Anghel a născut, astăzi, în jurul orei 8.00, un băieţel, care a primit numele de Aviv Alexandru, a anunţat artista pe site-ul ei, unde a ţinut un jurnal de sarcină.


Băieţelul este perfect sănătos. "Are 3,250 kg, a primit nota 10 din partea medicilor şi îl voi boteza Aviv Alexandru", spune Monica Anghel.
Monica Anghel a refuzat să afle sexul copilului, astfel încât s-a pregătit cu un nume atât pentru o fată, cât şi pentru un băiat.

„Sunt în al nouălea cer. Sunt cel mai fericit tătic din lume. Monica este bine, băieţelul este bine, a avut în jur de 3,300 kg şi 51 de cm şi a primit nota 10 din partea medicilor. E sănătos tun“, a spus tatăl copilului la Europa FM, unde Monica prezintă matinalul în fiecare dimineaţă.

În ultima perioadă, Monicăi Anghel i-a fost instalat un mic studio în dormitor pentru că nu a mai avut voie să facă efort. Acesta este primul copil al cântăreţei, împreună cu iubitul său a cărui identatite nu a vrut să o dezvăluie. Monica Anghel a declarat, la un moment dat, că trăieşte o poveste de dragoste frumoasă cu un bărbat care lucrează în Ministerul de Interne, a cărei poreclă este „Gughi“.

Aviv Alexandru este primul copil al cântăreţei în vârstă de 39 de ani. Ea are o relaţie de peste un an cu actualul ei iubit.
Cântăreaţa a fost căsătorită cu medicul chirurg Andrei Carandino, de care a divorţat în 2005, după 11 ani de mariaj.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite