Bucureşti: Film, teatru şi muzică în Parcul Moghioroş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii sunt aşteptaţi în weekend la „Aqua film, muzica şi teatru“ pe malul lacului din Parcul Drumul Taberei.

Până duminică seara, bucureştenii care vor veni în parcul din sectorul 6 se vor putea relaxa urmărind filme, luând parte la spectacole de teatru sau ascultând muzică.

Festivalul „Aqua film, muzică şi teatru“ este organizat de Centrul Cultural European al sectorului 6, împreună cu primăria de sector. Bucureştenii vor avea intrarea liberă şi se vor putea delecta cu proiecţii de film, în fiecare seară, într-un ambient minunat.

Chiar pe marginea lacului este montat un ecran gigant, pe care vor rula câteva dintre cele mai bune lungmetraje produse la Hollywood.

Spectatorii pot sta pe scaunele montate de jur-împrejurul lacului, într-un veritabil cinematograf în aer liber.
 
Filme „proaspete“ de la Hollywood


La ora 22.30 cortina cinematografului se ridică, într-o atmosferă feerică, întregită de un spectacol de lumini. La eveniment pot participa persoane de toate vârstele.

Astăzi, copiii se distrează. Cei mici sunt aşteptaţi la un spectacol de teatru, începând cu ora 11.00, în foişorul din parc. Seara, de la ora 19.00, bucureştenii vor putea urmări o piesă de teatru şi un spectacol de stand-up comedy. De la ora 21.00, cinematograful va deveni atracţia principală, pentru că va rula filmul „Soacra mea este o scorpie“.

Duminică, muzica de calitate va încânta spectatorii adunaţi în foişor, înainte de începerea filmului.

Programul proiecţiilor

Sâmbătă
ora 21.00 „Monster-in-law“ / „Soacra mea e o scorpie“

Duminică
ora 21.00 „Sex & The City: The movie“ / „Totul despre sex“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite