Modernizarea Pieţei Chilia Veche, scoasă la licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 6 a lansat o cerere de oferte pentru lucrările de modernizare a Pieţei Chilia Veche din cartierul Drumul Taberei

Potrivit Primăriei Sectorului 6, Piaţa Chilia Veche se va transforma într-un complex modern cu spaţii bine delimitate şi complet utilate. “Aspectul plăcut, izolarea fonică sau filtrarea prafului sunt doar câteva dintre marile beneficii de care se vor bucura comerciații din piaţă”, afirmă reprezentanţii Primăriei Sectorului 6.

La parter, piaţa va avea o hală agroalimentară modernă, care va fi destinată produselor de uz casnic. Totodată, alte 150 de tarabe vor fi puse la dispoziție pentru producătorii agricoli. Mai mult, spațiul de la ultimul nivel va adăposti un sistem de supraveghere video performant, care va asigura protecția consumatorilor și a vânzătorilor din toate piețele sectorului 6.

Valoare estimată a lucrărilor este de 4,9 milioane de lei. Fondurile vor fi asigurate dintr-un împrumut contractat de Administraţia Pieţelor Sector 6, din care a mai fost modernizată Piaţa Valea Ialomiţei şi va fi construită şi noua Piaţă Drumul Taberei II.

Ofertele pot fi depuse până pe 18 iunie şi vor fi deschise a doua zi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite