Mircea Radu îşi petrece ziua de naştere la TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Radu, prezentatorul şi producătorul noului show de divertisment al TVR 1, îşi petrece cea de-a patruzeci şi doua aniversare pe platoul de filmare de la "ÎnTrecerea anilor".

De ziua lui, astăzi, Mircea şi echipa emisiunii fac ultimele repetiţii, urmând ca, în cursul acestei săptămâni, să înregistreze prima ediţie din "ÎnTrecerea anilor".

"Cadoul pe care mi-l doresc pentru acest an este ca <<ÎnTrecera anilor>> să aibă succesul pe care îl merită. Emisiunea îi va atrage în special pe tineri pentru că, folosind limbajul accesibil, dar nu frivol, specific divertismentului, <<ÎnTrecerea anilor>> ilustrează o jumătate de secol de muzică, televiziune, cinema şi modă, dar şi mentalităţile, scara de valori, climatul social, economic şi istoric corespunzătoare acelor ani. În plus, deși face apel la nostalgie, emisiunea mizează în mai mare măsură pe curiozitate, umor şi ironie, pentru a aduce în atenție cele mai importante momente din istoria şi cultura lumii, cu preponderenţă ale României. ÎnTrecera anilor va fi o competiție între două decenii diferite – se iau în considerare anii ´50, ´60, ´70, ´80 şi ´90 - reprezentând o ocazie atât pentru tineri, cât şi pentru cei mai în vârstă, de a reflecta şi de a decide dacă prezentul este mai bun sau mai rău decât timpul care a trecut", declară Mircea Radu.

A revenit după 10 ani de pauză

Mircea Radu, care şi-a început cariera în Televiziunea Română ca prezentator de ştiri, a revenit în această vară la TVR, după o pauză de zece ani, timp în care şi-a legat numele de formate de divertisment de succes precum "Din dragoste", "Genialii", "Noaptea erorilor".

Din 27 noiembrie, el va prezenta la TVR 1 emisiunea "ÎnTrecerea anilor", în fiecare sâmbăta, de la ora 21.00.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite