Soţul Mădălinei Manole: Vă rog să aveţi înţelegere pentru momentele prin care trec!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţul Mădălinei Manole, Mircea Petru este în stare de şoc. El a fost audiat, împreună cu mama sa, ieri după-amiază de procurorii de la Parchet. Petru le-a cerut jurnaliştilor să nu insiste pentru că, deocamdată, nu poate să facă declaraţii.

„O să vă declar când o să fiu pregătit. Vă rog să aveţi înţelegere pentru momentele prin care trec!”, a declarat bărbatul.

CITIȚI ȘI:

Laurenţiu Cazan despre Mădălina Manole: „Orice artist şi-ar dori uneori să îşi tragă un glonţ în cap"

Psiholog criminalist, despre cazul Mădălina Manole: „Ceva nu se leagă"

Misterele sinuciderii Mădălinei Manole: De ce, fată dragă?

Citeşte mesajul de adio al Mădălinei Manole!

Mădălina Manole va fi omagiată pe scena Festivalului de la Amara

„Te rog frumos să mă respecţi! În amintirea ei. De ce procedezi aşa? Ai spus cumva Dumnezeu să o ierte, întâi?”, i-a spus soţul Mădălinei unui ziarist, conform realitatea.net.

Într-un interviu acordat Acasă TV, imediat după ce artista a născut, Mircea Petru a făcut câteva declaraţii. „E cu totul ceva special. O să încercaţi cu toţii sentimentul”, a spus soţul Mădălinei după ce şi-a strâns în braţe fiul, pe Petru Jr.
 
Mădălina Manole a născut anul trecut, prin cezariană, la maternitatea Giuleşti, un băieţel de 2,600 kilograme. „Suntem fericiţi, sănătoşi cu toţii şi avem pentru ce bea şi ce sărbători”, spunea atunci Mircea Petru.

Fericiţi că şi-au îndeplinit visul, cei doi soţi se gândeau deja la un frăţior pentru Petru Jr. „Bineînţeles că ne gândim la un alt copil. Şi dacă vom avea doi, tot ne vom gândi la alt copil. Ne simţim o familie împlinită”, mărturisea fericit soţul Mădălinei Manole.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite