Mircea Badea i-a luat ceasul lui Voiculescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizatorul emisiunii „În gura presei“a mărturisit că, în weekend, i-a luat ceasul de la mână patronului de la Antene, Dan Voiculescu.Următorul pas, conform lui Badea, este acela de a-i lua casa lui Voiculescu.

Mircea Badea a postat pe blogul său o întâmplare ce a avut loc duminică. Acesta a precizat că a făcut schimb de ceasuri cu „mogulul", aşa cum îl numeşte pe şeful său. Cei doi au participat la un botez, iar în momentul în care au ajuns să stea unul lângă altul, au intrat în vorbă „Cum nu-l văzusem decât de vreo două ori în realitate, şi asta pentru că am privire de lunetist, am simţit nevoia să sparg gheaţa: „Aveţi un ceas foarte frumos" i-am spus. „Şi al tău la fel", a venit replica. Urmarea a venit firesc, fără paşi intermediari. Am făcut schimb de ceasuri cu mogulul" a scris Badea.

În plus, realizatorul tv a ţinut să precizeze că ceasurile au valori egale. „Am în acest moment la încheietură ceasul mogulului. Nimeni nu a ţepuit pe nimeni. Ceasurile au valori realitv egale. Data viitoare îi laud casa", a încheiat Mircea Badea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite