Mircea Badea: "Îmi place să vă-njur, viermi mitomani şi ticăloşi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3 a fost foarte supărat pe jurnaliştii care nu au ştiut să estimeze numărul celor prezenţi ieri, la protestul său Anti-abuz din Piaţa Constituţiei.

Badea şi Ciutacu au adunat câteva sute de oameni în Piaţa Constituţiei

Protestul iniţiat de Mircea Badea şi Victor Ciutacu a fost organizat după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului a amendat emisiunea "Sinteza Zilei" cu 20.000 de lei, pentru limbaj injurios folosit de cei doi realizatori. Mitingul s-a încheiat, ieri, la ora 16.00.

"Jură-te pe mă-ta, activistule băsist, că la protestul anti-abuz au fost doar 500 de oameni! Ştiu că multor giboni le clipoceşte pixelul albastru şi că Roberta Anastase numără beton. Nu că ar avea o importanţă foarte mare faptul că au fost, de fapt, mult peste 1000 de persoane în piaţă, în timpul săptămânii, la orele prânzului, uşor observabil în filmuleţele de mai jos, dar îmi place să vă-njur, viermi mitomani şi ticăloşi. La Hard Rock Cafe, la concert, au fost 600 de plătitori de bilete. Erau necesare câteva săli să-i cuprinda pe protestatari. Doar jandarmii şi poliţiştii erau vreo 100…
P.S. Ştiu că tot maxim 500 de oameni a numărat şi Antena 3, dar aici nu e vorba de ticăloşie, ci doar de prostie
", scrie Mircea Badea pe site-ul său.

Mircea Badea şi Victor Ciutacu protestează marţi în Piaţa Constituţiei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite