Mirajul locuinţelor de lux ale Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Citeşte în ADS ce s-a întâmplat cu apartamentele a căror construcţie a început în 2005- 2006 şi nu au fost terminate nici până acum

Săptămânalul ADS vă prezintă, în numărul de joi, 28 iulie, povestea mai multor ansambluri rezidenţiale din Capitală a căror construcţie a început acum câţiva ani.

Lansate cu mare vâlvă şi cu preţuri pe măsură, ansamblurile rezidenţiale au fost vânate de mulţi bucureşteni, care au plătit bani grei pentru un apartament sau o garsonieră de lux.

Ofertele care prezentau blocuri cu grădini private, piscine pe acoperiş, dotări de lux şi locuri de parcare pentru toţi proprietarii au apărut, în 2005-2006, ca ciupercile după ploaie, pe o piaţă caracterizată de o lipsă acută de apartamente pentru tineri. Dezvoltatorii s-au întrecut în oferte cât mai atractive pentru

Construcţia apartamenteleor a început în forţă, unele contracte fiind încheiate chiar înainte de începerea lucrărilor. Ceea ce reprezenta, însă, o mare ocazie în anii dinaintea crizei, s-a dovedit a fi, în numeroase cazuri, o problemă majoră pentru mii de bucureşteni.

Citiţi mai multe în săptămânalul ADS de joi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite