Mioara Roman, la un pas de evacuare din vila din Primăverii. „Sunt disperată pentru că risc să pierd şi casa de la Sinaia”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta soţie a lui Petre Roman riscă să fie aruncată în stradă din vila din cartierul Primăcerii în care locuieşte de mai bine de 20 de ani. RAAPPS cere evacuarea din cauza unor datorii de aproximativ jumătate de milion de euro.

„Mă aştept în fiecare zi să vină executorul judecătoresc şi să ne dea afară. Acum am aflat că îmi pun sechestu şi pe o casă pe care o am la Sinaia împreună cu fraţii mei”, a delarat pentru „Adevărul” Mioara Roman.

Fosta soție a lui Petre Roman nu a mai plătit chiria către RA-APPS din 2008. Mioara Roman a luat această decizie după ce Regia a mărit chiria de la 250 de euro la 6.000 de euro pe lună. Reprezentanţii Regiei de Administrare a Patrimoniului de Stat care deţin vila din 1996 vor recuperarea chiriilor restante şi a penalităţilor, însă Mioara Roman spune că suma este imposibil de plătit dintr-o pensie de 1.800 de lei.  

Casa a fost primită de la ICRAL de Petre Roman pe vremea când era prim ministru. Ulterior, locuinţa a fost trecută în administrarea RAAPPS. Cei doi au divorţat în urmă cu câţiva ani în casă rămânând soţia fostului premier.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite