Florin Salam la Poliţia Capitalei: "M-au întrebat nişte întrebări (...) eu nu ştiu nimic"/ Minune şi Salam, învinuiţi în dosarul în care fiului lui Nuţu Cămătaru e cercetat pentru omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi manelişti au fost chemaţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti în dosarul în care fiul interlopului Nuţu Cămătaru, Ionel Balint, este acuzat că l-ar fi înjunghiat pe un bodyguard din clanul Caran, rival al Cămătarilor, la data de 19 septembrie, în restaurantul „Million Dollars“ din Bucureşti. Azi-dimineaţă s-au făcut 20 de percheziţii în acest caz şi 23 de persoane au fost chemate la audieri.

ORA 18.36 Florin Salam a declarat reporterilor la ieşirea de la Poliţia Capitalei: "M-au întrebat nişte întrebări... Eu scriu foarte încet şi am scris adevărul, că nu ştiu nimic...mai o cafeluţă, mai o caterincă...". Întrebat dacă a făcut "caterincă" cu poliţiştii, Salam a spus: "Normal, eu sunt showman in Romania, talent, fara caterinca cine as mai fi? Nu am cantat ca sunt putin asa (face un semn ca are probleme cu vocea, n.r.).... ca altfel as fi si cantat".

Referitor la cazul in care a fost auditat, Salam a zis ca "nu tin partea nimanui, cine e vinovat sa plateasca, eu nu am vazut nimic, cel putin in mijlocul localului unde eram eu nu a fost nimic, poate mai la margine undeva..." (Ionel Dancu)

UPDATE 16.49

Cei doi au fost învinuţi de favorizarea infractorului şi, respectiv, mărturie mincinoasă, în dosarul în care fiul lui Nuţu Cămătaru, Ionel Balint, este suspectat că a înjunghiat o persoană, în urmă cu mai bine de o lună, într-un club din Capitală.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, joi, pentru Mediafax, că Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de scenă Adi Minune, a fost pus sub învinuire în acest dosar, pentru favorizarea infractorului, iar Florin Salam petnru mărturie mincinoasă.

CITEŞTE ŞI:
Adi Minune şi Florin Salam, audiaţi într-un dosar de tentativă de omor al fiului lui Nuţu Cămătaru

Reportaj din restaurantul „Million Dollars“, localul interlopilor aici: Unde petrec interlopii Capitalei

Temutul interlop Costică Argint va fi adus în ţară în câteva zile pentru a-şi executa pedeapsa cu închisoarea

Manelistul Adrian Simionescu, cunoscut de fani ca Adi Minune, a fost audiat în urmă cu trei zile în acest dosar în care Ionel Balint, fiul interlopului Ion Balint (Nuţu Cămătaru), este acuzat că ar fi înjunghiat o persoană în Restaurantul „Million Dollars“ în urmă cu o lună. La 14 octombrie, şi colegul său de branşă Florin Stoian (Florin Salam) a fost audiat în acelaşi caz.

Ionel Balint împreună cu alţi membri ai clanului Cămătarilor, frecventează de mulţi ani Restaurantul „Million Dollars“, din zona Piaţa Muncii, cunoscut în rândul interlopilor bucureşteni. În acelaşi local merg şi băieţii din clanul Caran, rival al grupării condusă de fraţii Balint, porecliţi Nuţu şi Sile Cămătaru.

La sfârşitul lui august, un bodyguard poreclit Italianu, care este finul lui Aurel Caran (şeful clanului Caranilor), i-a dat o palmă lui Ionel Balint când acesta a încercat să intre, neinvitat, la o nuntă din sectorul 5.

La doar trei săptămâni după acest incident, adică la 19 septembrie, Italianu a fost înjunghiat la toaleta Restaurantului „Million Dollars“. Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Cancan, Ionel Balint se afla la restaurant în acel moment. Când Italianu s-a dus către toaletă, el a fost urmărit de băiatul lui Nuţu şi a fost înjunghiat cu un briceag.

20 de percheziţii şi 23 de persoane audiate
Nici victima şi nici presupusul agresor nu au vrut să declare nimic oamenilor legii. Florin Salam a fost audiat la 14 octombrie iar Adi Minune ieri, la Poliţia Capitalei. Cazul este anchetat de agenţii de la Serviciul Omoruri.

Azi-dimineaţă, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu agenţi de la Poliţia Capitalei au făcut 20 de percheziţii în acest caz, inclusiv în locuinţa lui Ionel Balint, poreclit şi Nuţulică Cămătaru. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, au fost aduse la audieri 23 de persoane. Printre acestea, Adi Minune şi Florin Salam.

Aceştia au declarat că îl cunosc pe fiul lui Nuţu Cămătaru şi că nu cred că ar fi în stare să săvârşească fapta pentru care este învinuit. Ei au adăugat că se aflau în restaurantul  „Million Dollars“ la distracţie şi nu au văzut nimic suspicios.

Iată "spectacolul" oferit de manelişti

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite