Bucureşti: Reduceri de până la 90% la outletul din Militari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele 58 de magazine din incinta complexului îşi aşteaptă clienţii până la ora 24.00.

Tricouri de firmă la 8 lei sau două perechi de blugi la 99.9 lei pot fi găsiţi astătzi în Fashion House Centre.

Singurul centru de tip outlet din România are o superofertă pentru bucureştenii care îi calcă astăzi pragul. Toate magazinele din galerie au reduceri foarte mari de preţuri, chiar până la 90% din preţul de outlet.
 
Bucureştenii au venit încă de la deschidere la porţile outletului pentru a beneficia de superoferte. Potrivit reprezentanţilor complexului Fashion House, până la ora 12.00, adică la doar două ore de la deschidere, veniseră deja peste 1.200 de clienţi, de patru ori mai mulţi decât vin în mod normal.
 
Bucureştenii mulţumiţi de promoţii

Cu sacoşile pline după ei, clienţii s-au declarat foarte mulţumiţi de promoţie. „Am mai venit de câteva ori aici, dar niciodată nu au fost preţuri atât de mici. Mi se pare foarte tare. Găseşti preţuri chiar de trei ori mai mici decât sunt în mallurile din oraş, la aceleaşi firme”, a spus Marian Oţelea, de 29 de ani.
 
Trricourile albe de la firmă Champions, care înainte puteau fi cumpărate cu 80 de lei, doar astăzi, ele costă 7.99 de lei.
 
Firmă Levi’s nu s-a lăsat mai prejos în oferte. O pereche de blugi, care în mod normal, costau 200 de lei, la magazinul de outlet, acum pot fi cumpăraţi cu 100 de lei, Un tricou de la aceeaşi firmă costă acum 29 de lei, în condiţiile în care preţul normal al acestuia este de 69 de lei. „Au venit foarte mult clienţi de azi-dimineaţă până acum. Sunt oferte foarte bune şi lumea ar trebui să profite de ele”, a spus Iulian Florea, casier.
 
Cumpărătorii pot beneficia, în afară de reducerile de preţuri de până la 90%, de premii de 500 lei în fiecare oră şi de un program de cumpărături prelungit până la ora 24.00. 
 
Clineţii care achiziţionează produse din centru în valoare de minimum 50 de lei au ocazia de a câştiga premii de 500 lei sub forma a 5 vouchere valabile în orice magazin din Fashion House. Ei trebuie să completeze un talon pe care îl primesc la achiziţionarea produselor şi să-l  depună într-una din cele trei urne din incinta outletului.
 
„Ne-am gândit să le aducem clietilor noştri un moment de bucurie odată cu reîntoarcerea din vacanţă, oferindu-le ocazia să reînnoiască garderoba întregii familii cu un efort financiar minim precum şi şansa de a câştiga premii suplimentare într-un maraton de 14 ore de cumpărături eficiente”, a declarat Mia Deaconu, Marketing Manager Fashion House Outlet Centre. 
 
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite