UPDATE Miliardarul Ahmetov a ajuns din nou la Bucureşti pentru a-l vizita pe Lucescu. Tehnicianul urmează să fie externat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipei de fotbal Şahtior Donetk, Rinat Ahmetov, a sosit astăzi cu avionul său privat la Bucuresti pentru a-l revedea pe Mircea Lucescu.

Patronul echipei de fotbal Şahtior Donetk, Rinat Ahmetov va sosi astăzi cu avionul său privat la Bucuresti, pentru a-l revedea pe Mircea Lucescu.

"Mă aştept ca domnul Lucescu să se simtă mai bine şi să revină la Doneţk. I-am adus dorinţa mea de a se însănătoşi cât mai repede. Cred că Răzvan are multe de făcut la Rapid şi îi dorim succes, dar aşteptăm să vină domnul Mircea Lucescu, fiindcă echipa este antrenată de secunzi.

Nu este exclus ca Răzvan să ajungă odată la Şahtior, fiindcă e un antrenor tânăr, dar credem că Lucescu Sr. va rămâne mulţi ani antrenorul echipei Şahtior.

Toţi jucătorii echipei i-au transmis sănătate lui Mircea Lucescu. Preşedintele Ucrainei i-a transmis şi el sănătate! Cred că domnul Lucescu îşi doreşte foarte mult să revină la echipă. Este important să se păstreze o disciplină în tratament, iar Mircea Lucescu să urmeze sfaturile", a declarat miliardarul după ce a aterizat cu avionul personal pe aeroportul Băneasa.

Tehnicianul se află internat încă la Spitalul Universitar, după accidentul de maşină suferit în urmă cu 10 zile. Ahmetov a mai venit şi lunea trecută în Capitală, când a reuşit să vorbească cu tehnicianul care se ocupă de comanda echipei sale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite