Bucureşti: Lansare cu stil pentru Forbes România 500 Miliardari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Forbes România 500 Miliardari“ a fost lansată astăzi, în premieră, la Bucureşti. Pentru prima dată în ţara noastră cei mai bogaţi români apar într-o publicaţie editată de trustul Adevărul Holding, sub marca Forbes.

Lansarea a fost organizată la Hotelul Intercontinental. Aici au fost prezenţi directorul general al trustului Răzvan Corneţeanu, Adriana Halpert, redactor-şef al publicaţei, Lucian Pop, senior editor, Mihaela Pântea, senior editor Forbes România, Răzvan Ionescu, director executiv şi Adrian Halpert, director editorial de grup.

Mai citeşte şi:
Topul „Forbes România 500 Miliardar“ s-a lansat, astăzi, în premieră, la Bucureşti

Catalogul editat după tiparul şi regulile unui produs high-quality face o trecere în revistă succintă a numelor şi carierelor care au dat lovitura în afaceri sau care au falimentat. Astfel, anul acesta, în publicaţia „Forbes România 500 de Miliardari“ veţi descoperi cine a fost îngenuncheat de criză şi cine a profitat de aceasta.

Acesta este singurul clasament din România care are exclusivitate pe topurile Forbes. „La realizarea catalogului şi-au adus o contribuţie importantă 38 de oameni şi avem ambiţia să completăm şirul publicaţiilor trustului pe lângă Forbes şi cu alte branduri“, a spus Răzvan Corneaţeanu, directorul general Adevărul Holding.

 „A fost cel mai greu an în care am realizat catalogul. Pe mulţi dintre cei intervievaţi i-am găsit mai îngrijoraţi şi mai preocupaţi de afacerile lor, pentru că nici miliardarii noştri nu au fost ocoliţi de criză. Astfel, cel mai mare perdant a fost George Becali a cărui avere se bazează pe afacerile imobiliare“,a spus Adriana Halpert, redactorul-şef al publicaţiei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite