Bucureşti: 5.000 de români au venit la ultimul concert al lui Michael Jackson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiecţia concertului din 1992 a adus fani din toată ţara. Peste 5.000 de  oameni au cântat şi au dansat în memoria artistului, după 17 ani de la concertul „Live in Bucharest: The Dangerous Tour“, desfăşurat pe Stadionul Naţional „Lia Manoliu“.

Pe  Stadionul „Iolanda Balaş Soter“ din Capitală a fost proiectat aseară primul concert pe care megastarul Michael Jackson l-a susţinut, în 1992, în România.

Deşi era programată pentru ora 21.00, proiecţia concertului a început cu jumătate de oră mai târziu din cauza unor probleme tehnice. Două ecrane imense au prezentat atât concertul şi o serie de momente din viaţa artistului, cât şi unele dintre cele mai reuşite videoclipuri pe care acesta le-a realizat de-a lungul timpului.

„În 1992, l-am lăsat pe soţ să stea cu copilul“

Arena era neîncăpătoare încă înainte de ora 19.00, oră la care a început manifestarea. Oamenii stăteau pe gazon şi priveau imaginile difuzate pe cele două ecrane. Mulţi dintre ei au fost pe Stadionul Naţional în 1992. La ora 21.30, când a început transmisia înregistrării concertului, miile de fani s-au ridicat în picioare. Majoritatea aveau pălării, ochelari negri, rotunzi sau mănuşi albe cu găuri precum purta idolul lor.

„În 1992 l-am lăsat pe soţ să stea cu copilul. Am încercat să-i spun şi băiatului meu că Michael este extraordinar, dar nu l-a interesat“, povesteşte Adina Constandoiu, o bucureşteancă de 55 de ani. Alţi fani şi-au lăsat baltă vacanţele şi au venit la Bucureşti.

Mădălina Partene, o bucureşteancă de 30 de ani, se afla la mare de cinci zile, însă s-a întors special pentru manifestarea de pe „Iolanda Balaş Soter“. „Am venit singură, niciunul dintre prietenii mei nu a vrut să se întoarcă. Eu nu am fost la concertul din 1992, dar am fost la cel din 1996“, spune Mădălina Partene.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite