Bucureşti: Au mai rămas câteva ore până la proiecţia concertului lui Michael Jackson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 La 17 ani dupa primul concert pe care Michael Jackson l-a susţinut la Bucureşti, hit-urile artistului vor răsuna din nou în această seară, începând cu ora 19.00, pe stadionul Iolanda Balaş Soter (Bulevardul Mărăşti, 26) din Capitală. VEZI AICI FOTOGALERIE CU FANII LUI MICHAEL DIN ROMÂNIA. VEZI AICI FOTOGALERIE

Pe un ecran uriaş, fanii megastarului vor putea urmări, începând cu ora 19.00, proiecţii ale videoclipurilor sale celebre, iar de la 21.00 vor revedea concertul „Live in Bucharest: The Dangerous Tour”, pe care artistul l-a susţinut în 1992.

Citiţi şi:

500.000  de fani vor să participe la funeraliile lui Michael
Ce l-a ucis pe   „Jacko“?

Doctorii superstarurilor, vânzători de himere
Serviciul memorial al lui Jackson, limitat la 11.000 de fani
Michael va fi înmormântat într-un sicriu suflat cu aur
Copiii lui Michael Jackson sunt fericiţi alături de familie
Michael avea în casă sedativul Diprivan. Asistenta îl avertizase că îl poate omorî

„Intrarea este gratuită. Este un eveniment dedicat tuturor fanilor lui Michael Jackson. În România are multe fan-cluburi şi i-am invitat pe toţi cei care îl iubesc să revadă momentele cele mai importante din cariera lui”, a declarat Sorina Itu, din partea organizatorilor, Nova Music/Sony Music şi MTV.

“Live in Bucharest: The Dangerous Tour”, este singurul show live Michael Jackson care a fost lansat pe DVD. Peste 70.000 de fani au urmărit show-ul incendiar al artistului pe Stadionul Naţional la 1 octombrie 1992, fiind unul dintre cele mai spectaculoase concerte din turneul “Dangerous”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite