„Mica Rivieră” de pe Splai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii se vor putea relaxa, de diseară, la terasele de pe malul Dâmboviţei. Cele trei terase au fost montate de primărie în apropierea Bibliotecii Naţionale, iar aici vor fi susţinute, zilnic, concerte şi evenimente distractive de stand-up comedy sau karaoke.

Muncitorii lucrau de zor, aseară, pentru finalizarea finisajelor celor trei terase. „Până mâine (n.r. astăzi) la prânz vom fi gata cu totul. În apropiere de Bibiloteca Naţională va fi montată şi o scenă unde vor fi susţinute diferite concerte şi unde se vor desfăşura numere de karaoke şi de stand up comedy. De asemenea, vor fi invitate diferite personalităţi, sportivi şi politicieni, care vor vorbi în faţa spectatorilor“, a declarat, pentru „Adevărul“, Alexandru Laur, coordonatorul proiectului.

În această seară, la inaugurarea „Micii Riviere“, vor concerta Alex Velea şi Keo, începând cu ora 21.00. „Vom avea boxe la fiecare terasă, pentru ca spectatorii să poată auzi bine tot ce se întâmplă pe scenă“, a mai spus Alexandru Laur.

Între alge şi şosea
Ideea municipalităţii a fost primită bine de bucureşteni. „Este bine, că este şi aproape de Dâmboviţa, deci probabil că va fi răcoare. O să vin zilele astea cu prietenii să ne relaxăm aici“, a spus Grigore Faur, un bucureştean în vârstă de 39 de ani.

Proiectul primăriei pare să aibă, însă, şi părţi proaste: terasele sunt amplasate la doar câteva zeci de metri de Bulevardul Unirii, una dintre cele mai aglomerate şi zgomotoase străzi din Bucureşti. „Cred că, într-adevăr, lucrul acesta va fi o problemă. Nu poţi să te bucuri bine de bere, că trec ăştia „zburând” cu motocicletele, de-ţi rămâne băutura în gât“, a spus Liviu Dumitrescu, un locuitor din zonă. O altă problemă este Dâmboviţa, care este plină de alge. Organizatorii susţin, însă, că această problemă va fi rezolvată în cel mai scurt timp. „Cei de la Apele Române au curăţat râul săptămâna trecută, dar ne-au promis că mai vin o dată şi săptămâna viitoare pentru a termina treaba“, a mai spus Alexandru Laur.

Deschisă până la mijlocul lui octombrie

La cele trei terase vor fi disponibile aproximativ 200 de locuri la 50 de mese. Bucureştenii vor putea cosuma aici băuturi răcoritoare - sucuri, apă şi bere, dar şi sandvişuri. Terasele vor fi descoperite, dar vor exista umbrele la fiecare masă. Ele vor fi deschise până spre mijlocul lunii octombrie, în funcţie de vreme, între orele 12.00 şi 23.00.

„Nu poţi să te bucuri bine de bere, că trec ăştia „zburând” cu motocicletele pe lângă tine, de-ţi rămâne băutura în gât!“,
Liviu Dumitrescu,
bucureştean

„Este bine că este şi aproape de Dâmboviţa, deci probabil că va fi răcoare. O să vin zilele astea cu prietenii să ne relaxăm aici“,
Grigore Faur,
bucureştean


București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite