Metrorex organizează o nouă licitație ca să cumpere energie electrică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După două licitații anulate din lipsă de competitori, Metrorex a recurs la a doua procedură de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de  participare  pentru  achiziționarea  de  energie  electrică.

Metrorex a organizat, în lunile mai și iulie, două licitații în vederea achiziționării de energie electrică, ambele anulate din lipsă de competitori.

Reprezentanții conpaniei spun că s-a recurs la a doua procedură de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare. Documentația de atribuire a fost publicată pe site-ul www.metrorex.ro și a fost transmisă către 13 companii.

S-au prezentat și au depus oferta patru companii: S.C. CEZ VÂNZARE S.A., S.C. TINMAR-IND S.A., S.C. TRANSENERGO COM și S.C. PETPROD S.R.L. Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut. Compania câștigătoare a fost desemnată S.C. PETPROD S.R.L. care a oferit un preț de 303,59 lei/MWh.

La sfârșitul acestei luni, a fost încheiat cu S.C. PETPROD S.R.L. contractul în valoare de 13.509.755 lei (fara TVA), însă doar pentru o perioadă de trei luni, respectiv 1.09 – 30.11.2011.

Metrorex este cunoscut a fi unul dintre cei mai mari consumatori din Municipiul Bucuresti, consumand circa 180.000 MWh anual.
                                                                           
Noua licitație care va fi săptămâna viitoare are ca scop achiziționarea unei cantități de cca 180.000 MWh energie electrică, necesară pentru anul 2012.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite