Metrorex ne pune pofta-n cui: "Nu se mai dau autorizaţii pentru noi patiserii. Trebuie să mirosim a parfum, nu a merdenele"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motivul invocat de directorul general al Metrorex, Gheorghe Udrişte, îl reprezintă aspectul inestetic pe care îl dau aceste spaţii comerciale, dar şi profitul din ce în ce mai mic obţinut din chirii.

Sindicatul Metrorex, Sindomed Serv, cel care încasează 75% din banii proveniţi din reclame şi chiriile din subterane duc lupte de lămuriri cu cei din conducerea Metrorex pentru a renunţa la ideea blocării autorizaţiilor pentru deschiderea de noi spaţii comerciale. Gheorghe Udrişte, directorul instituţiei, se declară intrigat de ceea ce vede acum la metrou.

"Parcă intrăm într-un cuptor de gogoşi şi covrigării. Mi se pare exegerat unde s-a ajuns. Eu vreau să circulăm civilizat şi să mirosim a parfum, nu a merdenele, atunci când ieşim la suprafaţă. pe viitor nu vom mai acorda autorizaţii",a  declarat Udrişte pentru Adevărul de seară.

Chiar dacă staţiile de metrou au doar marginal o componentă comercială, trebuie ţinut cont de faptul ca ele sunt tranzitate în fiecare zi lucrătoare de 600.000-630.000 de persoane, un trafic superior chiar şi celor mai populare malluri din Capitală.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite