VIDEO Metoda "Maradona" revine: vezi imagini din timpul jafului de 100.000 de euro dat de doi hoţi deghizaţi în inspectori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din interiorul casei de schimb valutar se văd cei doi tâlhari deghizaţi în inspectori, care au sustras ieri 100.000 de euro dintr-un exchange din Capitală: o femeie blondă, de circa 45 de ani, şi un bărbat cu barbă, de 35 de ani.

În urma cercetărilor, a reieşit faptul că ieri, în jurul orei 11:00, în punctul de lucru au intrat un bărbat şi o femeie care s-au prezentat ca fiind lucrători ai unor instituţii cu atribuţii de control şi i-au solicitat adminstratorului să prezinte documentele societăţii şi toţi banii pe care îi deţine.

M. V. a încercat un dialog cu cei doi, însă bărbatul l-a percheziţionat, găsind în buzunarul interior al gecii suma de 100.000 de euro în bancnote de 500 de euro, pe care i-a introdus într-un plic spunându-i că dacă nu deţine documente justificative pentru ei îi va ridica şi este necesar să prezinte documente pentru a-i fi restituiţi.

Dacă îi recunoaşteţi pe cei doi suspecţi, sunaţi la 112

jaf exchange
jaf

În acest timp, femeia a întocmit un proces verbal în 2 exemplare unde a menţionat că ridică suma de 100.000 de euro, o copie fiindu-i înmânată lui M. V. pe care l-au invitat la sediul instituţiei peste o oră pentru a lămuri situaţia, lăsându-i în acest sens, o carte de vizită. Ulterior, M. V. s-a prezentat la sediul instituţiei unde i s-a comunicat faptul că nu există un angajat cu numele scris pe cartea de vizită, sesizând în acest sens poliţia.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite