Mesajul de adio al directorului de la Intact Interactive: „Numai eu ştiu de ce fac asta! Refă-ţi viaţa!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Dănilescu i-a lăsat un mesaj de adio soţiei sale pe caietul de teme al fetiţei înainte să se sinucidă. Cele câteva cuvinte scrise în grabă nu explică însă gestul său şi nici nu prevesteau modul în care a ales să-şi pună capăt zilelor.

MAI CITIŢI ŞI:

FOTO EXCLUSIV Directorul Intact Interactive, Sorin Dănilescu, s-a sinucis în această dimineaţă

Directorul de la Intact Interactive a lăsat un mesaj de adio pe caietul de teme al fetiței

Două înmormântări într-o singură zi: Sorin Dănilescu şi Cristian Paţurcă

Potrivit unor surse apropiate anchetei, fostul director de la Intact Interactive i-a scris soţiei: „Numai eu ştiu de ce fac asta! Refă-ţi viaţa!“. Se pare că mesajul a fost scris chiar în noaptea în care s-a petrecut tragedia, cu puţin timp înainte.  Bărbatul a făcut teme cu fetiţa seara, după care au dormit împreună, în acelaşi pat. Probabil acesta a fost motivul pentru care a decis să scrie cuvintele pe caiet.

Mesajul a fost descoperit de soţie în timp ce căuta ceva prin casă. Caietul era deschis la sfârşit, unde erau scrise cele câteva cuvinte de adio. Din fericire, mesajul nu a fost descoperit de fetiţa directorului în vârstă de şapte ani care a fost dusă la bunici imediat după petrecerea tragediei.
Deocamdată, anchetatorii susţin că trebuie făcută o analiză grafoscopică care ar putea dura câteva săptămâni înainte ca biletul să fie considerat probă la dosar.

Cei care doresc să îşi ia adio de la Sorin Dănilescu o pot face astăzi la ora 12.00 la biserica de la Cimitirul Ghencea Militar. Fostul director va fi înmormântat apoi la Cimitirul Ghencea 2.
.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite