"Merit nota 10!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

este un primar bun şi gospodar, dar că ea s-a mutat în sectorul 1.- Sunteţi la jumătatea mandatului. Aţi realizat jumătate din ce v-aţi propus acum doi ani?- Da, şi chiar mai mult. Între

este un primar bun şi gospodar, dar că ea s-a mutat în sectorul 1.
- Sunteţi la jumătatea mandatului. Aţi realizat jumătate din ce v-aţi propus acum doi ani?
- Da, şi chiar mai mult. Între realizări menţionez că am extins reţeaua de apă potabilă şi canalizare pe străzile Menţiunii, Zamfir Nicolae, Obleţilor, Albişoarei, ştiucii, Linului, Crapului, precum şi a Staţiei de pompare a apelor uzate. Am finalizat lucrările de apă-canal pe strada Oituz. 372 de străzi care nu dispun de reţele edilitare au fost incluse în proiectul finanţat de BEI. În 2004 am reabilitat 37 de străzi şi am reparat 80, cu fonduri de la bugetul local, am reparat o suprafaţă de 20.000 mp de alei dintre blocuri. În anul 2005 am reabilitat 28 de străzi; în 2006 au fost încheiate lucrările la 8 străzi, sunt în lucru alte 90, reparaţii locale pe 81 de străzi şi lucrări de asfaltare pe 140.000 mp de alei dintre ansamblurile de blocuri. La complexul din incinta curţii Spitalului Colentina sunt în finalizare lucrările pentru 140 de unităţi locative. Am început construirea, în zona Maior Băcilă - Colentina, a 332 de garsoniere şi apartamente cu două camere, destinate închirierii pentru tineri.
- Ce faceţi în următorii doi ani?
- Am în vedere proiecte mari, care duc, în primul rând, la dezvoltarea urbană, atragerea de forţă de muncă, ridicarea nivelului de trai al locuitorilor sectorului 2, realizarea unui echilibru social.
- Vă gândiţi să mai candidaţi pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 2?
- Este prematur. Trebuie să ne gândim, în primul rând, la problemele ce trebuie rezolvate acum în acest an şi anul viitor.
- Cum colaboraţi cu Consiliul Local?
- Uneori mai avem anumite probleme din cauza adversităţilor politice.
- Aveţi o colaborare bună cu primarul general Adriean Videanu?
- Da. Domnul Adriean Videanu s-a dovedit a fi un om foarte deschis la toate proiectele care vizează construcţii edilitar-urbane în Bucureşti. Este un profesionist care are o viziune de ansamblu asupra problemelor Capitalei.
- Cea mai mare problemă a locuitorilor din sectorul dvs.?
- Lipsa de apă şi canalizare. Am început demersurile necesare pentru rezolvarea situaţiei.
- Vor avea bucureştenii din sectorul 2 mai puţine parcuri peste doi ani?
- Nu. Nu se fac retrocedări de parcuri în sectorul 2.
- De ce se plâng oamenii care v-au ales?
- Poate unii oameni fac acest lucru. Unele solicitări sunt în afara legii, altele nu se pot realiza bătând din palme.
- Fostul dvs. contracandidat, Anca Boagiu, vă reproşează lipsa canalizării pe străzile de la periferia sectorului… Are dreptate?
- Doamna Boagiu este un om cu experienţă. ştie ce se poate face şi ce nu. Are experienţa de a constata ceea ce am făcut până acum.
- Ce notă vă acordaţi pentru prestaţia din cei doi ani din mandatul actual?
- Consider că actuala mea prestaţie ca primar al sectorului 2 merită nota 10.

Boagiu: "Onţanu e un primar bun şi gospodar"Actualul ministru al integrării, Anca Boagiu, uită de adversităţile campaniei electorale şi recunoaşte meritele fostului principal contracandidat. "Eu m-am mutat acum din sectorul 2 în sectorul 1, dar văd că Onţanu este un primar bun şi gospodar". "ştie să apere interesele cetăţenilor din sectorul 2 al Capitalei". Boagiu i-ar reproşa lui Onţanu lipsa sistemului de canalizare de la periferia oraşului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite