Bucureşti: La plimbare, cu Mercedesul furat şi fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, în jurul orei 14.30, pe strada Octavian din sectorul 3 al Capitalei, George Dobre, un tânăr fără ocupaţie din Bucureşti, în vârstă de 23 de ani, aflat la volanul unui Mercedes, a  reuşit să-i uimească pe poliţiştii care l-au tras pe dreapta.

Pe lângă faptul că circula ilegal, având permisul suspendat, poliţiştii au descoperit şi alte ilegalităţi, pentru care George Dobre a fost reţinut şi, în prezent se află la  Parchet, cu propunere de arestare preventivă.

Din păcate, la momentul la care tânărul a fost oprit în trafic, un prieten al acestuia, care se afla cu el în maşină, a reuşit să fugă şi să le scape poliţiştilor.

După cum a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Christian Ciocan, în Mercedesul condus de George Dobre, poliţiştii au descoperit un veritabil arsenal militar alcătuit din două pistoale cu gaz, două cuţite, un par şi un topor.

Tânărul nu avea permis de port armă şi în plus, în maşină, au mai fost găsite droguri sub forma câtorva sute de grame de praf şi iarbă.

Asupra suspectului,  poliţiştii au găsit şi o suma de bani, în valoare de şase mii de lei, în lei şi valută.

În urma cercetărilor a reieşit faptul că nici maşina nu era în regulă.

Poliţiştii au descoperit că Mercedesul provenea din Olanda unde fusese furat. Ulterior maşina a fost  înmatriculată în România, de un cumpărător de bună credinţă.

„Nu este un caz rar”

Deşi pare un caz ieşit din comun, poliţiştii s-au mai confruntat cu astfel de situaţii. „Se întâmplă destul de frecvent să avem de a face cu astfel de cazuri în care se adună o mulţime de infracţiuni”, a declarat Christian Ciocan.

„Pare incredibil, dar George Dorbre a declarat că ieşise la plimbare cu maşina, împreună cu un prieten! De altfel, acel prieten, care a reuşit să fugă, este şi el o persoană căreia îi ştim identitatea şi care va fi găsit în curând. Pe ambii tineri poliţia îi avea de mult în vizor” a mai spus Christian Ciocan.


 

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite