Membrii grupării implicate în furtul maşinii lui Gigi Becali, pedepse de până la 12 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii grupării implicate în furtul maşinii lui Becali, în 2009, au fost condamnaţi de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 la pedepse cuprinse între 4 ani şi 12 ani. Hotărârea nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Astfel, Alexandru Ilie, cunoscut drept Sandu Geamănu, a fost condamnat la două pedepse de 6 luni de închisoare pentru două fapte de tăinuire, însă pentru că avea un rest de pedeapsă de executat, după ce a fost liberat condiţionat într-un alt dosar, judecătorii au decis ca acesta să execute, în total, 1.164 de zile de închisoare.

Stan Constantin David a primit o pedeapsă de 12 ani de închisoare, Ştefan Mărgean a fost condamnat la 11 ani de închisoare, ca şi Nicolae Tinel şi Adrian Stănilă, în timp ce Paul Sorin Mihalache a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare.

Pe de altă parte, instanţa a admis în parte acţiunea civilă a lui Becali şi l-a obligat pe Nicolae Tinel să îi plătească acestuia 3.000 de lei.

Hotărârea judecătoriei, pronunţată la sfârşitul lunii octombrie, nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Şase persoane au fost trimise în judecată, în septembrie 2009 pentru furtul mai multor maşini de lux, printre care şi cea a lui Gigi Becali. Este vorba despre Constantin Stan, Ilie Alexandru, zis Sandu Geamănu, Niculae Tinel, David Stan Constantin, Adrian Stănilă şi Ştefan Mărgean. Ultimii patru s-au constituit părţi vătămate în dosarul în care Becali a fost trimis în judecată pentru sechestrarea lor, însă instanţa supremă a decis să îl achite pe Becali, hotărârea nefiind definitivă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite