Bucureşti: Membrii unei grupări de traficanţi de droguri au fost arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

13 membri ai unei grupari care vindea heroina în sectoarele 5 si 6 din Capitala, dar si în judetele Ilfov si Giurgiu, au fost prinsi de politistii antidrog bucuresteni, dupa mai multe perchezitii facute în locuintele acestora, informeaza un comunicat al Politiei Române

Potrivit comunicatului, membrii retelei-cu vârste între 19 si 40 de ani, au fost prinsi dupa aproximativ trei luni de investigatii, politistii considerând ca este vorba de "una dintre cele mai mari retele de traficanti de droguri din sectorul 6".

Astfel, joi dimineata, politistii antidrog au facut zece perchezitii domiciliare la locuintele celor 13 membri ai retelei, situate în Capitala, în Localitatile Snagov, Judetul Ilfov si Mihailesti, Judetul Giurgiu.

În locuintele acestora au fost descoperite 25 grame de heroina, 289 comprimate de metadona, cinci comprimate de suboxona, fragmente vegetale verzi si uscate de canabis, sase telefoane mobile si sase cartele SIM, suma de 3.630 de lei (despre care se detin date ca provine din traficul de droguri), precum si diferite materiale folosite la ambalarea si consumul drogurilor.

În urma descinderilor, cei 13 membrii ai gruparii au fost condusi la audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bucuresti.

Pe numele a noua membrii instanta de judecata a emis mandate de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile.

Toti cei în cauza sunt cercetati sub aspectul comiterii infractiunilor de trafic de droguri de mare risc si detinere de droguri de mare risc pentru consum propriu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite